Al uw beveiligingssystemen geïntegreerd in één Security Management Systeem.

Security management is een belangrijke zaak. Door de jaren heen bent u daarom steeds meer beveiligingssystemen gaan gebruiken. Maar het beheer ervan wordt complexer en kost uw organisatie te veel tijd. Uw receptionisten, operators en beveiligers lopen tegen grenzen aan. Ook de veiligheidssituatie binnen uw organisatie gaat op deze manier achteruit.

Dé oplossing? Een gebruiksvriendelijk, merkonafhankelijk security management platform.

Het security management systeem (SMS) van Beveco integreert merkonafhankelijk uw systemen voor inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, video-observatie (o.a. camera’s en recorders) en toegangscontrole in één gebruiksvriendelijke interface. Met deze systeemintegratie bespaart u aanzienlijk op uw beveiliging. Een investering die u snel terugverdient!

Security management software voor alarmcentrales en high-end security organisaties

Mist u het overzicht van uw diverse en complexe beveiligingssystemen? Vereist snelle en juiste afhandeling van calamiteiten en gebeurtenissen vaak te veel handelingen? Komt de gewenste veiligheid in uw organisatie daarmee in het gedrang?

De wens is om dit alles uniform en eenvoudig te bedienen en te beheren. Hoe doe je dat eigenlijk? Dé oplossing hiervoor is een geïntegreerd, toekomstbestendig en merkonafhankelijk managementsysteem, waarmee u alle afzonderlijke systemen vanuit één geïntegreerde omgeving bewaakt, bedient en beheert.

Beheerplatform voor uiteenlopende security-omgevingen

Enkele voorbeelden van omgevingen waarin onze systemen worden toegepast:

 1. Kritische omgevingen met vele, complexe systemen, als ziekenhuizen en verzorgingshuizen en justitiële inrichtingen en politiekantoren.
 2. High-end security omgevingen, zoals datacenters en de chemische industrie.
 3. Alarmcentrales, die een veelheid aan klanten bedienen.

 

  • Houd uw bestaande systemen intact

Voorkom een desinvestering in nieuwe camerasystemen door middel van een complete, merkonafhankelijke integratie van al uw beveiligings- en veiligheidssystemen.

  • Behoud het overzicht

Bekijk en beheer de beveiligings- en toegangssystemen van meerdere locaties, op één centrale plek. Zo krijgt u één totaalbeeld van uw complete toezicht en beveiliging.

  • Verlaag uw beveiligingskosten

Een SMS-integratie van Beveco is een éénmalige investering, met beperkte licentiekosten.

  • Behoud uw keuzevrijheid

Merkonafhankelijke integratie betekent volledige keuzevrijheid in uw beveiligingssystemen.

Efficiëntere beveiliging tegen lagere kosten

U hebt alle benodigde beveiligingssystemen in huis, maar u wilt deze beter laten samenwerken. Dit is precies de vraag waar wij ons met het integrale security management systeem op richten. Werken met ons SMS resulteert voor u in een grote efficiëntieslag, waarvan u achteraf zult zeggen: dat hadden we al veel eerder moeten doen. Bijkomend voordeel: met een merkonafhankelijk securityplatform hoeft u niet te investeren in nieuwe systemen.

Kijk naar de toekomst met ons integrale SMS-systeem

Ons integrale SMS-systeem groeit met u mee. De software is onbeperkt uit te breiden met extra koppelingen en features. Mettertijd kunnen meerdere systemen, zoals VMS-software, gekoppeld worden aan het integrale Security Management Systeem (SMS). Zo bouwden wij voor de Centrale Regiekamer van PostNL een compleet integratieplatform voor toezicht op hun postsorteercentra. Bekijk hier de case van dit project.

De voordelen van een Security Management Systeem (SMS)

Web-based bediening en beheer

Met de webversie van het SMS is het beheer van systemen mogelijk via het internet, IXweb is een full-responsive  HTML5 applicatie. U kunt dus al uw systemen bedienen via uw webbrowser lokaal en op afstand. Dit gaat uiteraard aanzienlijke besparingen realiseren in uw onderhoudskosten. Met de mogelijkheid om op uw tablet direct de status van melders in te zien, zullen de periodieke tests een stuk sneller uitgevoerd kunnen worden, om een voorbeeld te noemen.

Incidentinstructie

In het SMS kunnen meldingen na acceptatie worden gekoppeld aan een incidentinstructie. Hierin staan de te nemen acties exact beschreven, zodat incidenten snel en efficiënt af te handelen zijn. De genomen acties worden automatisch opgeslagen. Daarmee is een duidelijk overzicht beschikbaar van wie welke stappen op welke momenten heeft afgehandeld.

Rapportage en Dashboards

In het logboek zijn vrij definieerbare filters beschikbaar voor elk soort melding. Hiermee ontstaat een helder overzicht en worden duidelijke rapportages en dashboards gemaakt. Denk hierbij aan aanwezigheidsmeldingen, kentekenregistratie, in- en uitschakelingen, etc. Alle meldingen, storingen en events komen in een overzichtelijk logboek samen.

Interacties tussen systemen

Het Security Management Systeem (SMS) zal bij een intercomoproep automatisch de juiste camera en de juiste knop voor vrijgave van de betreffende deur of poort tonen. Deze interacties zorgen voor een uitermate snelle en eenvoudige bediening.

Eenvoudig zelf te updaten

Verandert er iets in uw bedrijfsplattegrond, bijvoorbeeld doordat er een afdeling bijkomt of doordat er nieuwe rookmelders of camera’s zijn geïnstalleerd? Dan past u dit zelf eenvoudig aan in het systeem.

Meer lezen over hoe een security management systeem in de praktijk werkt?

We hebben een prachtig praktijkvoorbeeld van hoe een security management systeem (als onderdeel van een compleet Gebouw Management Systeem, GMS) in de praktijk werkt. Lees de case ‘GMS in WTC Schiphol Airport na twintig jaar nog steeds up to date’. 

Verder praten over het thema security management en de invulling hiervan in uw organisatie?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of bel ons op 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.