Beveco biedt oplossingen op het gebied van industriële projecten.

Bij industriële projecten ligt de nadruk voor Beveco vaak op veiligheid en beveiliging. Afhankelijk van de wensen kunnen we hiervoor tal van oplossingen bieden. Industriële activiteiten zullen altijd risico’s met zich meebrengen. Het is daarom van groot belang dat de risico’s goed in kaart zijn gebracht en dat adequate opvolgingsmaatregelen worden genomen. Een managementsysteem is hierbij een handig hulpmiddel dat de responstijd verkort en de slagkracht verbetert.

Onze oplossingen op het gebied van industrie

Gebouwbeheersysteem (GBS)

Beveco maakt een compleet Gebouwbeheersysteem (GBS) hierin worden allerlei technische systemen geïntegreerd, zoals klimaatregeling, branddetectie, toegangscontrole, inbraaksignalering, intercom, CCTV en tal van andere systemen. Deze worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet GBS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Bekijk meer

Security Management Systeem (SMS)

Beveco maakt complete Security Management Systemen (SMS). Inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV, intercom, hekdetectie, radardetectie, gronddetectie en tal van andere systemen worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet SMS samengebouwd.

Bekijk meer

Brand Management Systeem (BMS)

Brand! U moet er niet aan denken. Uiteraard zijn er bij u al verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Wellicht beschikt u al over een geavanceerd branddetectiesysteem, oefent u regelmatig met uw medewerkers en test u of alles nog werkt. Maar daarmee bent u er nog niet. Beveco helpt u uw veiligheid te vergroten met het Brand Management Systeem (BMS).

Bekijk meer

Aanwezigheidsregistratiesysteem (ARS)

Beveco garandeert de bescherming van uw gebouw, terrein, medewerkers en bedrijfsmiddelen dankzij elektronische aanwezigheidsregistratie.

Bekijk meer

Alleenwerkers Alarmsysteem

Beveco levert een compleet Alleenwerkers Alarmsysteem, ook wel een man-down systeem genoemd. Alleen werken is onvermijdelijk bij bepaalde functies in bijvoorbeeld de industrie, de bewaking of een winkelbedrijf. Wie alleen werkt, kan niet terugvallen op collega’s bij gevaar of een ongeval. Met een Alleenwerkers Alarm kunnen uw medewerkers verantwoord en veilig alleen aan het werk. Indien de medewerker onwel wordt of zelf alarm slaat, kan het geautomatiseerde systeem alarm slaan. Het alarmsignaal wordt verzonden naar de centrale en andere gebruikers van het systeem.

Bekijk meer

Hoog kennisniveau
24/7 support
Merkonafhankelijk
Flexibel en klantgericht
Projectmanagement

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.