Realtime inzicht in de status van uw brandmeldinstallaties

Beveco maakt en levert een Digitaal Brandweerpaneel (DBWP) dat de brandmeldinstallatie visualiseert, waarbij status, meldingen en informatie grafisch wordt weergegeven. De opzet van het DBWP ondersteunt de gebruiker en nooddiensten bij het zo snel en adequaat mogelijk detecteren, identificeren en afhandelen van een incident.

De voordelen van een Digitaal Brandweerpaneel (DBWP)

Overzichtelijke weergave voor Nooddiensten

Een DBWP geeft een actueel totaaloverzicht op het touchscreen beeldscherm van de status van de brandmeldinstallatie middels een grafische gebruikersinterface met een overzichtelijke plattegrondweergave.

Bedrijfszekerheid

Een DBWP zal bij tijdelijke stroomuitval ononderbroken blijven functioneren. Verstoring of uitval van de centrale techniek en/of de communicatie met de brandmeldinstallatie wordt automatisch gemeld richting de brandmeldinstallatie.

NEN-gecertificeerd

Het DBWP is uiteraard NEN 2535 gecertificeerd. Beveco is betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze en andere NEN-normen.

Snel digitaal aanpasbaar

De grafische gebruikersinterface van het DBWP kan bij bouwkundige- en/of brandmeldtechnische wijzigingen eenvoudig worden aangepast, zodat de op het DBWP weergegeven situatie altijd de werkelijkheid representeert.

Meldingen, nood én uitschakelingen

Bij een gebeurtenis of statusverandering wordt het betreffende onderdeel gepresenteerd met een statusicoon in een accentkleur. Elk type gebeurtenis of afwijkende status van een installatiedeel, heeft een eigen accentkleur.

Met behulp van een DBWP kan de  brandweer de brandmelding lokaliseren en een aanvalsplan maken.

Via grafische plattegronden is direct de locatie en aard van de melding binnen uw organisatie te zien. Het DBWP biedt houvast om in een gebouw informatie te verzamelen voor brandweer, hulpdiensten en bedrijfshulpverlening (BHV).

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.