Een ecosysteem van onderling verbonden gebouwen, techniek en toepassingen.

Gemeenten en steden worstelen vandaag de dag met de behoefte van de integratie van nieuwe technologieën. Enerzijds hebben zij te maken met de bestaande infrastructuur, anderzijds willen ze gebruik maken van nieuwe netwerken, zoals Sigfox, NB-IoT, LoRa, etc. Ons Smart City Management Systeem (SCMS) maakt het mogelijk voor gemeenten en steden om een ecosysteem van onderling verbonden gebouwen, techniek, toepassingen en monitoring systemen te creëren.

Onze oplossingen op het gebied van Smart City

Smart City Management Systeem (SCMS)

Een bedien- en beheerplatform voor alle sensoren en systemen binnen een stad of gemeente. Naar mate het aantal en de mogelijkheden van sensoren en systemen toeneemt wordt het moeilijker om overzicht te bewaren. Een Smart City Management Systeem (SCMS) geeft een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Bekijk meer

Riool en Grondwater Management Systeem

Door het toenemen van zware regenval is het van toenemend belang dat er monitoring en sturing mogelijk is van grond en regenwater. Deze oplossing maakt het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht en overzicht te hebben over grond- en rioolwater. Hierdoor wordt het mogelijk om drainage en buffering van water aan te passen op de weersverwachting.

CO2 Monitoring Systeem

Een toename in CO2 in een klaslokaal, vergader- of andere verzamelruimte lijdt tot verminderde concentratie en een gevoel van vermoeidheid. Door CO2 te monitoren en het klimaatsysteem aan te sturen op verbeteren van de luchtkwaliteit, door frisse lucht aan te voeren. Hierdoor zal het leerklimaat en de concentratie verbeteren. Door de jarenlange ervaring van Beveco op het gebied van gebouwautomatisering zijn we in staat eenvoudig koppelingen te realiseren met de bestaande systemen binnen gebouwen.

Luchtkwaliteit Monitoring Systeem

Luchtkwaliteit is grotendeels afhankelijk van de activiteiten en indeling van een omgeving. Dit kan worden beïnvloed door uitstoot van verkeer, industrie en andere zaken als houtvuren. Door de luchtkwaliteit van de buitenlucht te monitoren heeft u real-time inzicht in de daadwerkelijke situatie, zodat u en andere belanghebbende actie kunnen ondernemen.

Hoog kennisniveau
24/7 support
Merkonafhankelijk
Flexibel en klantgericht
Projectmanagement

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.