Beveco verzorgt als system integrator het complete traject dat nodig is voor een geïntegreerd gebouwbeheersysteem.

Een intelligent systeem dat garant staat voor perfecte werking en optimaal comfort, tegen zo laag mogelijke kosten. Integratie van dergelijke systemen resulteert in een belangrijke efficiency slag. U bent in staat het totaal aan installaties beter en gemakkelijker te beheren. Dat is bij uitstek het terrein van Beveco.

Overzicht van onze diensten op het gebied van

Totaalprojecten

Sommige opdrachtgevers willen graag alles in één hand houden. Alhoewel Beveco als system integrator niet op de stoel van de installateur wil gaan zitten, kan Beveco ook als hoofdaannemer in uw project fungeren voor het leveren en aanbrengen van diverse systemen en de gehele bekabeling. Beveco zorgt hierbij uiteraard ook voor het projectmanagement naar verschillende onderaannemers.

Bekijk meer

Engineering

Beveco verzorgt het ontwerpen en implementeren van regelsystemen voor gebouwen en industriële installaties voor zowel eindgebruikers als installateurs. Het regelsysteem wordt in eigen beheer tot een goed eindresultaat gebracht. We maken de regeltechnische omschrijving en schema's, die als basis dienen voor de engineering van de software.

Functionele integratie

De diverse systemen binnen een gebouw werken vaak met verschillende communicatieprotocollen: verwarming en ventilatie met BACnet, koeling met Modbus, ruimtethermostaatregeling met LonWorks, verlichting met KNX of DALI, energiemeters met M-bus, om een aantal voorbeelden te noemen. Beveco is in staat de verschillende protocollen met één enkele programmeertool te integreren, hierdoor kan samenwerking tussen de aangesloten systemen worden gecreëerd.

IX. WEB

Beveco heeft een volledig webbased softwareoplossing
ontwikkeld, genaamd IX.Web, om deze drie disciplines
te integreren in één beheerplatform. Deze oplossing is
gebaseerd op jarenlange ervaring met aansprekende en
complexe integratieprojecten waarbij lokale regelgeving en
normen op de voet worden gevolgd en nageleefd. 

Klik hier voor de gehele brochure.

 

 

Service

Opdrachtgevers kunnen terugvallen op een deskundige en servicegerichte organisatie. Onze medewerkers die zich dagelijks bezighouden met de uitvoering van projecten, staan garant voor de service. Opdrachtgevers kunnen rekenen op de best mogelijke support door specialisten.

Bekijk meer

Dashboarding

 

Beveco kan voor u een dashboard ontwikkelen op uw wensen. Beveiliging, veiligheid of comfort gerelateerde dashboards bent u aan het juiste adres. 

Klik hier voor meer informatie

Onze laatste projecten

PostNL - Integratie Centrale Regiekamer Oplossing

Op de meer dan 30 verschillende sorteercentra van de brieven- en pakkettenafdeling van PostNL zijn diverse technische systemen aanwezig. PostNL heeft de wens aan Beveco uitgesproken om deze systemen op afstand t...

Bekijk dit project

Alert en Beveco introduceren Alert One

Beveco en Alert hebben hun kennis gebundeld en samen een volledig web-based gebouwmanagementsysteem voor de innovatieve alarm- en servicecentrale van Alert opgezet....

Bekijk dit project

Bijna onzichtbare bevoorrading in Leidsche Rijn Centrum

Ruim tien jaar geleden zocht de gemeente Utrecht een manier om de, destijds nieuwe, wijk Leidsche Rijn te verbinden met het centrum van Utrecht. Omdat wonen, winkelen en werken in het stadscentrum dicht op elkaar plaatsvinden, ontstond a...

Bekijk dit project

Equinix en Beveco optimaliseren Datacenter Management Systemen

Equinix is de grootste IBS datacenter & colocatie aanbieder ter wereld. Met meer dan 175 datacenterlocaties in 44 markten verdeeld over 5 continenten, biedt Equinix haar klanten een unieke mogelijkheid voor wereldwijde connectiviteit...

Bekijk dit project

GMS in WTC Schiphol Airport na twintig jaar nog steeds up to date

Al sinds de bouw in 1996 biedt WTC Schiphol Airport veiligheid, comfort en uitst...

Bekijk dit project

Meer weten over hoe onze werkwijze is?

Als system integrator helpen wij u om regie te krijgen over al uw data op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Maar daar komt een hoop bij kijken. Meer weten over ons implementatietraject?

Lees hier verder

 

Wilt u meer informatie? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of neem contact met ons op via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.