Implementatietraject systeemintegratie

Als system integrator helpen wij u om regie te krijgen over al uw data op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Maar daar komt een hoop bij kijken. Vindt u het prettig om het implementatieproject bij één partij te leggen? Dat kan. We willen niet op de stoel van de installateur gaan zitten, maar we kunnen wel als hoofdaannemer in uw project fungeren. Beveco zorgt hierbij uiteraard ook voor het projectmanagement naar verschillende onderaannemers.
Natuurlijk wilt u hierbij weten hoe wij te werk gaan. Dit kunt u van ons verwachten tijdens de implementatie van uw systeem.

De mogelijkheden voor een totaalproject

Beveco beschikt over ervaren projectmanagers die als aanspreekpunt in uw project optreden. De projectmanagers hebben een helicopterview over het gehele project en zullen planning en correcte uitvoering grondig bewaken.

Meestal heeft een opdrachtgever al bepaalde systemen in huis en soms moeten er nieuwe systemen worden geleverd. Beveco kan met uw bestaande leveranciers samenwerken, maar kan ook zelf leveranciers betrekken. Als er nieuwe systemen moeten worden geleverd, werken we vaak samen met onze vaste partners.

Beveco levert mantelcontracten op maat en is hierbij aanspreekpunt voor alle storingen die er gedurende 24 uur per dag kunnen optreden. Tijdens kantoortijden kunt u gebruik maken van de helpdesk en buiten kantoortijden bent u ook verzekerd van hulp. U belt eenvoudigweg het servicenummer en wij zorgen dat de juiste partij het probleem oplost. De eerste diagnose zal door ons op afstand plaatsvinden en als dit nodig is zorgen we voor de juiste specialist ter plaatse.

Wij zijn uw totaalpartner in systeemintegratie

Als uw totaalpartner in systeemintegratie hebben wij onze eigen interne projectorganisatie. We nemen we de volledige eindverantwoordelijkheid voor de implementatie van uw gebouwmanagementsysteem. Voor kasten, bekabeling, montage, etc werken we veel samen met onderaannemers. Veelal zij dit vaste partners die bekend zijn met onze hoge eisen die we stellen aan deze uitvoering. Maar desgewenst werken we ook samen met uw huisinstallateur. Tijdens het implementatietraject is onze projectleider te allen tijde uw aanspreekpunt die de planning en de uitvoeringskwaliteit bewaakt.

 • Kickoff

  We bepalen de scope, bespreken we het risicomanagement en komen we met een concept planning.

 • Uitvoeringsfase

  Onze projectmanager mobiliseert engineers en onderaannemers: we gaan aan het werk. Tussentijds is er altijd een tweewekelijks overlegmoment.

 • Testfase (Layout Acceptance Test [LAT] en Factory Acceptance Test [FAT])

  We doorlopen meerdere testfases, uiteraard met uw goedkeuring. De LAT vindt bij ons plaats en de FAT bij u op locatie.

 • Inbedrijfsstelling & Site Acceptance Test

  Het is zover: wij of onze onderaannemer komt langs voor de installatie en we doorlopen de laatste test. U tekent voor akkoord.

 • Training medewerkers

  We leveren alle besproken documentatie aan en trainen uw medewerkers om onze software te gebruiken, uiteraard bij u op locatie.

 • Start serviceovereenkomst

  Kiest u voor een serviceovereenkomst? Dan heeft u voortaan 24/7 toegang tot onze servicedesk. Wel zo makkelijk.

Stappen van een implementatietraject

We stemmen allereerst altijd een deadline met u af. En daar houden we ons ook aan; we houden de planning nauwlettend met u in de gaten. Dit zijn de verschillende stappen van een implementatietraject:

Doorlooptijd implementatietraject

De doorlooptijd van het implementatietraject is afhankelijk van de complexiteit van uw situatie en verschilt daarom sterk per project. In principe varieert de duur van het traject van ergens tussen de 2-3 maanden tot aan 6 maanden tot een jaar.

Wilt u meer weten over hoe wij een implementatietraject vormgeven en of deze aanpak voor u kan werken?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of bel ons op 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.