Wat doen wij?

Beveco Gebouwautomatisering is een project- en servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van integrale oplossingen voor efficiënt beheer van de technische systemen, waaronder klimaat-, veiligheids- en beveiligingssystemen binnen gebouwen.

Het creëren van beheeroplossingen die de klant ‘ontzorgen’ is onze missie. Ons klantenportfolio bestaat veelal uit datacenters, (academische) ziekenhuizen, industrie en overheden tot en met de top van het Nederlandse bedrijfsleven. De vraag naar IoT (Internet of Things) oplossingen zal tijdens de digitale revolutie waar we momenteel middenin zitten, naar verwachting hard (door)groeien.

Beveco is een ervaren system integrator die in vele marktsectoren van de Nederlandse markt werkzaam is. Jarenlange relaties met vooraanstaande opdrachtgevers vormen een duidelijk bewijs van onze succesvolle aanpak.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een professionele organisatie bestaande uit ongeveer 45 medewerkers, een modern bedrijfspand met een fraaie presentatieruimte en een bruine kroeg als kantine. We zijn een organisatie met korte communicatielijnen in een open bedrijfscultuur met veel aandacht voor opleiding, scholing en goede arbeidsvoorwaarden.

Top 10 redenen om bij Beveco te werken:

  1. Korte communicatielijnen en open bedrijfscultuur

  2. Veel aandacht en ruimte voor opleiding en scholing

  3. Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken (als jouw functie dat toelaat)

  4. Goede reiskostenvergoeding

  5. Ieder jaar gezellige uitjes met het hele team

  6. Een modern bedrijfspand met een fraaie werk- en presentatieruimtes

  7. Een bruine kroeg als kantine

  8. Mogelijkheid tot het bijkopen van 15 vakantiedagen
  9. Laptop en smartphone 

  10. En natuurlijk een goed salaris!

Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er op dit moment geen vacature open die bij jou past?

Stuur ons dan een open sollicitatie via vacature_at_beveco.nl of neem voor vragen telefonisch contact met ons op via 0186 65 90 30.