Merkonafhankelijke integratie van al uw locaties in uw centrale meldkamer.

Alle beveiligings- en veiligheidssystemen op meerdere locaties zijn te integreren in één oplossing: de Beveco Meldkamer oplossing. Vanuit een centrale meldkamer kunnen uw beveiligingsmedewerkers  op afstand toezicht houden op het in- en uitgaan van medewerkers, de processen controleren, reageren op alarm en afwijkend gedrag signaleren.

De voordelen van een Meldkamer Oplossing

Overzicht over meerdere locaties

Beveco integreert merkonafhankelijk de technische systemen, recorders en camera’s van alle locaties. Met de meldkamer software van Beveco bedient en beheert u de brandmeldcentrales, inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV, telefooncentrales, intercoms, hekdetectie, radardetectie, gronddetectie en tal van andere systemen.

Geen manbeveiligers op locatie

Door de beveiliging vanaf een centrale meldkamer te organiseren zal leiden tot een enorme winst in organisatorisch opzicht, maar ook in de kosten. Klanten waar de Meldkamer Oplossing van Beveco is geïmplementeerd hebben een groot voordeel door de centrale integratie en hebben een reductie in personeelskosten. Zo kunnen zij het 24/7 bedienen en beheren van de systemen van meerdere locaties uitvoeren zonder personeel op locatie en kunnen de centrale medewerkers toezicht houden over alle locaties.

Lage terugkerende kosten

De centrale Meldkamer Oplossing is een combinatie van onder andere het Beveco Security Management Systeem (SMS) en het merkonafhankelijke Beveco Video Management Systeem (VMS). Door de toegepaste licentie structuur is de Total Cost of Ownership (TCO) vele malen lager dan met andere oplossingen. Onze klanten verdienen de investering in de meldkamer software gemiddeld binnen een aantal maanden terug.

Overzichtelijke grafisch interface

De informatie van alle locaties wordt in de meldkamer op betrouwbare wijze, snel en overzichtelijk grafisch weergegeven. De invulling kan op maat gemaakt worden en is eenvoudig aan te passen naar uw wensen. Gebruikers benadrukken het gebruikersgemak, de snelle reactietijden en de betrouwbaarheid. Desgewenst kunnen we u opleiden om de grafische weergave zelfstandig aan te passen of op te zetten.

Heeft u zelf geen capaciteit voor de personele bezetting van een 24/7 bemande Bedrijfsalarmcentrale?

Dan kan desgewenst de meldkamer ook (gedeeltelijk) bij een gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC) ondergebracht worden. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie hierover .

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.