AVEVA Select Benelux

AVEVA Select Benelux is de geautoriseerde distributeur (Sales en Support Partner) van AVEVA oplossingen in de Benelux. Het AVEVA-partnernetwerk omvat meer dan 150 distributiepartners over de hele wereld, die AVEVA-oplossingen verkopen en ondersteunen. AVEVA (Schneider Electric is voor 2/3 eigenaar van AVEVA) maakt industriële software voor de Connected World: open, schaalbare, gebruiksvriendelijke, beveiligde en veelzijdige software waarmee mensen hun processen kunnen verbinden, besturen, analyseren en optimaliseren.

Meer informatie

AMAG Technology - an Allied Universal Company

AMAG Technology is marktleider in het ontwerpen en produceren van volledig geïntegreerde oplossingen voor toegangscontrole en videobeveiliging voor organisaties over de hele wereld. AMAG Technology maakt deel uit van an Allied universal een wereldwijd beveiligingsbedrijf dat origineel gevestigd is in de Verenigde Staten.

Meer informatie

CentraLine by Honeywell

CentraLine staat bekend als het partnermerk van Honeywell voor geïntegreerd gebouwbeheer en is een van de snelst groeiende merken in deze sector. Al meer dan een decennium biedt het systemen die precies zijn afgestemd op de eisen van commerciële, openbare en gemengde gebouwen in heel Europa.

Meer informatie

Trend Control Systems

Trend is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van energiebeheersystemen voor gebouwen, met een wereldwijd distributie- en ondersteuningsnetwerk dat meer dan 50 landen beslaat. De volledig geïntegreerde besturingsoplossingen voldoen aan de meest complexe eisen van moderne gebouwen.

Meer informatie

Saia Burgess Controls (SBC)

Saia Burgess Controls (SBC) is een onafhankelijke business unit van Honeywell en ontwikkelt, produceert en verkoopt modulaire regel- en besturingsproducten voor gebouwen, industrie en infrastructuur. Als specialist in flexibele automatisering maakt het bedrijf daarbij gebruik van open standaards.

Meer informatie

Tridium

Tridium is een onafhankelijke business unit van Honeywell en is de ontwikkelaar van het IoT platform, genaamd "Niagara Framework". De nieuwste versie heet Niagara 4.

Meer informatie

Schneider Electric

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services.

Meer informatie

Chess - wireless sense- and control network (Mymesh)

Chess is de ontwikkelaar en leverancier van Mymesh, de enige schaalbare verlichtingstoepassing die elke locatie smart maakt. Chess zet zich in voor een transitie naar duurzame, slimme verlichtingssystemen voor gebouwen, openbare verlichting en industriële verlichting. 

Meer informatie

Eagle Eye Networks - cloud-based video control

Eagle Eye Networks is wereldwijd de nummer 1 in Cloud videobewaking en richt zich op de behoeften van bedrijven, meldkamers, beveiligingsinstallateurs en particulieren. De 100% Cloud-beheerde oplossingen van Eagle Eye bieden zowel opnames op locatie als opnames in de Cloud, beveiliging en codering op bancair niveau en een brede ondersteuning voor analoge en digitale camera’s – allemaal toegankelijk via het internet of mobiele applicaties.

Meer informatie

Ex-or by Honeywell (DALI verlichtingssystemen)

Ex-Or by Honeywell is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van DALI Lighting Systems (DLS). Deze adresseerbare verlichtingssystemen zijn ontwikkeld om de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud te vereenvoudigen. Ex-or by Honeywell heeft slimme technologie geïntegreerd in een passieve infrarood (PIR) -sensor, hetgeen extra hardware bespaard en de installatie vereenvoudigd. 

Meer informatie