AMAG Technology - Adria Security Summit

Beveco is een zusterbedrijf van AMAG en resellers in Nederland.

Het uniforme Symmetry Security Management System van AMAG Technology biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen voor toegangscontrole, videobeheer, beleid gebaseerd identiteitsbeheer en bezoekersbeheeroplossingen.

Deze beveiligingssystemen worden wereldwijd geïnstalleerd en ontworpen voor organisaties van elke omvang - van de grootste multinational of overheidsinstantie tot scholen en kleinere kantoorgebouwen.

Symmetry staat bekend om zijn intelligente maar eenvoudig te gebruiken software en levert de nieuwste technologie in een bewezen, schaalbaar, eenvoudig te implementeren, geïntegreerd systeem dat kan worden beheerd vanuit één centrale applicatie.

Voor meer informatie: www.amag.com

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

Sales team

0186-659030 sales@beveco.nl

Bescherm uw organisatie

Met Symmetry Access Control kunt u beslissen wie waar en wanneer gaat, terwijl u kritieke gebieden in uw organisatie beschermt. Symmetry vormt de ruggengraat van uw beveiligingssysteem en biedt een allesomvattend overzicht van uw beveiligingsprogramma, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen en snel kunt reageren. Reageer proactief op bedreigingen, sluit deuren of gebouwen af ​​en implementeer vooraf bepaalde workflows, zodat u altijd voorbereid bent.

Video management voor iedereen

De nieuwe Symmetry CompleteView 20/20 levert een open, gebruiksvriendelijk VMS (Video Management Systeem) met eenvoudige implementatie en schaalbaarheid voor beveiligingsbehoeften van elke omvang. Met een nieuw ontworpen intuïtieve gebruikersinterface werkt het als een stand-alone systeem of als onderdeel van een geïntegreerd systeem met het Symmetry-platform voor een uniforme oplossing.

De gebruiksvriendelijke, veelzijdige software biedt Dynamic Resolution Scaling (DRS) die de videotransmissie automatisch schaalt op basis van de grootte van het kijkvenster in de client om het bandbreedtegebruik te minimaliseren ter ondersteuning van gecentraliseerde bewaking op afstand.

Symmetry CompleteView 20/20 ondersteunt analoge, megapixel IP- en hybride ontwerpen, en biedt een naadloze overgang van analoge naar IP-camera's die uw investering beschermen.

Incident Management

Tijdens een werkdag kan er van alles gebeuren. Verlichting defect, iemand glijd uit en valt of de deuren blijven open staan. Grip hebben op hetgeen er in uw organisatie gebeurt, helpt risico's te verminderen. Door de juiste gegevens vast te leggen en consistente workflows op te zetten die in overeenstemming zijn met het bedrijfsbeleid, kunnen bedrijven incidenten onderzoeken en oplossen en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Bezoekersregistratiesysteem

Begrijpen wie uw gebouw binnenkomt, is belangrijker dan ooit. Handmatige bezoekersprocedures bieden niet de gegevens die organisaties nodig hebben om te begrijpen wie er in hun gebouw is, hoe lang iemand binnen is en waar ze heen zijn gegaan. Met behulp van technologie is het beheren van bezoekersgegevens eenvoudig en kunnen bedrijven werknemers, activa en gebouwen beter beschermen en alle processen die met een bezoeker verband houden, automatiseren. Roep de hulp in van medewerkers om bezoekers te beheren, terwijl u de gegevens verzamelt die nodig zijn om aan de voorschriften te voldoen. Verbeter de ervaring van uw bezoekers en stroomlijn de verkeersstroom.

Identity Management

Beveiliging is meer dan deuren beheren en controleren wie toegang heeft tot die deuren. Het gaat om het beheren van identiteiten en de uitdagingen die ze met zich meebrengen. Het gaat om het samenbrengen van de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij het beheren van toegang en het stroomlijnen van elk van hun handmatige processen, zodat iedereen op dezelfde golflengte zit en efficiënt werkt.

Het gaat verder dan toegangscontrole en helpt bedrijven hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, zodat ze voldoen aan compliance en geld besparen. Het automatiseren van in- en uitstappen en toegangsverzoeken stroomlijnt de activiteiten, bespaart tijd, geld en personeel en zorgt tegelijkertijd voor een veiligere omgeving. Wanneer een bedrijf zijn beveiligingsdoelen kan afstemmen op zijn operationele doelen, creëert het in het algemeen een betere bedrijfsomgeving.