Hoog kennisniveau
24/7 support
Merkonafhankelijk
Flexibel en klantgericht
Projectmanagement

Beveco: sterk in systeemintegratie en regeltechniek

Wilt u direct het juiste camerabeeld bij een intercom-oproep? Bij een inbraak automatisch de verlichting aansturen, zodat de camera’s duidelijke beelden laten zien en kunnen opslaan? Snel en eenvoudig een aanvalsplan genereren als er een calamiteit dreigt? Of afhankelijk van aanwezigheid vanzelf het klimaat, de verlichting en de zonwering in een ruimte regelen? Beveco maakt het mogelijk voor u. Voor reguliere en zeer complexe projecten.

Meer over Beveco

BEveiliging, VEiligheid en COmfort

Beveco staat voor BEveiliging, VEiligheid en COmfort. We maken voor deze vakgebieden passende oplossingen.

Oplossingen

Integratie van bestaande systemen, oplossingen op maat en situaties waar anderen afhaken, dat is waar Beveco op zijn sterkst is.

Projectmanagement

Projectmanagement is uitermate belangrijk om projecten vlot te laten lopen en tijdig mogelijke knelpunten te signaleren.

Duurzaam contact

We investeren graag in duurzame relaties. Vertrouwen dat is waar het om draait in een relatie, geen onzin en praatjes maar beloftes waarmaken.

Service

Beveco is een servicegerichte organisatie. Opdrachtgevers kunnen terugvallen op een deskundige helpdesk met 24-uurs bereikbaarheid.

Referenties

Beveco is een ervaren projectorganisatie met uitstekende referenties in vele marktsegmenten

Meer weten over hoe onze werkwijze is?

Als system integrator helpen wij u om regie te krijgen over al uw data op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Maar daar komt een hoop bij kijken. Meer weten over ons implementatietraject?

Lees hier verder