Beveco helpt u de veiligheid van uw medewerkers te vergroten met een Alleenwerkers Alarm

Beveco levert een compleet Alleenwerkers Alarmsysteem, ook wel een man-down systeem genoemd. Alleen werken is onvermijdelijk bij bepaalde functies in bijvoorbeeld de industrie, de bewaking of een winkelbedrijf. Wie alleen werkt, kan niet terugvallen op collega’s bij gevaar of een ongeval. Met een Alleenwerkers Alarm kunnen uw medewerkers verantwoord en veilig alleen aan het werk. Indien de medewerker onwel wordt of zelf alarm slaat, kan het geautomatiseerde systeem alarm slaan. Het alarmsignaal wordt verzonden naar de centrale en andere gebruikers van het systeem.

De voordelen van een Alleenwerkers Alarmsysteem

Mobiel alarm

Bij een calamiteit wordt, met één druk op de mobiele alarmknop, gelijk een vooraf gedefinieerde melding of bericht verstuurd naar de centrale, andere personeelsleden of hulpverleners. Ook als een medewerker buiten bewustzijn raakt, valt of door andere oorzaak immobiel wordt, zorgt het systeem voor een automatisch alarm.

Merkonafhankelijk, snel en betrouwbaar

Dankzij het Alleenwerkers Alarmsysteem is het mogelijk om op snelle en betrouwbare wijze direct alarm te slaan bij een calamiteit of noodsituatie. Beveco maakt het mogelijk om merkonafhankelijk te kiezen voor de best geschikte hardware. Er kan gebruik gemaakt worden van onder meer piepers, alarmzenders en/of DECT-systemen.

Positiebepaling

Dankzij het Alleenwerkers Alarmsysteem zijn uw medewerkers binnen- en/of buitenshuis in geval van nood altijd vindbaar. Voor BHV’ers, collega’s of nooddiensten is het eenvoudiger om snel de locatie van de persoon in nood te bereiken en diegene van hulp te voorzien.

Bespaar tijd

Wanneer er een medewerker onwel wordt of in een noodsituatie verkeert, wilt u zo snel mogelijk de juiste hulp verlenen. Met een Alleenwerkers Alarmsysteem wordt de locatie van de medewerker via de centrale gemeld. Uw organisatie is daardoor direct op de hoogte en er kan gelijk actie worden ondernomen.

Met behulp van een Alleenwerkers Alarmsysteem kunnen uw medewerkers verantwoord en veilig alleen aan het werk.

Dankzij het systeem is het mogelijk om op snelle en betrouwbare wijze direct alarm te slaan bij een calamiteit of noodsituatie. Voor BHV’ers, collega’s of nooddiensten is het eenvoudiger om snel de locatie van de persoon in nood te bereiken en diegene van hulp te voorzien.

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.