Meet- en Regeltechniek is van doorslaggevend belang voor het comfortabel en efficiënt functioneren van klimaatinstallaties in gebouwen.

Beveco is specialist op het gebied Klimaatregeltechniek (HVAC) en biedt comfortabel en economisch beheer. Beveco maakt en levert complete installaties en software voor het comfort van uw binnenklimaat en werkomgeving. Klimaat en verlichting spelen een belangrijke rol voor werkklimaat en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een goede ventilatie en voldoende daglichttoetreding. Door middel van de vrij programmeerbare, web-based apparatuur kunnen verwarming, koeling en luchtbehandeling probleemloos worden geregeld.

De voordelen van onze Meet- en Regeltechniek

Kennis en ervaring

Ons team van Meet- en Regelspecialisten beschikt over ruime expertise en ervaring met conventionele en moderne, web-based klimaatregelsystemen. Onze specialisten zijn doorkneed in het automatiseren en integreren van (duurzame) installaties voor verwarming, koeling, ventilatie, verlichting, zonwering, individuele ruimteregeling en tal van andere functies. Door de brede kennis van systemen kunnen we een belangrijke rol spelen in het hele proces van ontwerp tot oplevering van de installaties.

Rapportage en Dashboards

In het logboek zijn vrij definieerbare filters beschikbaar voor elk soort melding. Hiermee ontstaat een helder overzicht en worden duidelijke rapportages en dashboards gemaakt. Het is mogelijk om de rapporten en dashboards naar wens aan te passen en automatisch en/of periodiek te verzenden naar de verantwoordelijke gebruiker(s).

Onze Merken

Op het gebied van Meet- en Regeltechniek voeren wij projecten uit met onder andere:

- CentraLine by Honeywell

- Schneider Electric

- Trend

- Tridium

Open en onafhankelijk

Onze oplossingen zijn gebaseerd op open technologieën. Integratie met apparatuur van derden is mogelijk zoals een koelmachine (Modbus), een luchtbehandelingskast (BACnet) en energiemeters (M-bus). Hiervoor passen we een van onze producten toe die het best aansluit bij uw wensen. Onze software platformen zijn open en protocol onafhankelijk, specifiek ontwikkeld om aan de toenemende vraag van web-based integratie en besturing van installaties te kunnen voldoen.

Onze Merken

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.