Een oplossing voor ieder marktsegment

De totale vrijheid van opbouw van onze software maakt het voor Beveco mogelijk om in vele markten te opereren. Daarnaast geldt de volledige vrijheid om met onze platformen te kiezen voor Centraal Management, Safety Management, Security Management of Comfort Management. In alle gekozen oplossingen geldt dat uitbreidingen en beheer op afstand eenvoudig mogelijk zijn. Door te kiezen voor koppelingen op basis van bi-directionele communicatie is de flexibiliteit van de oplossing gewaarborgd.

Beveco is actief in de volgende segmenten

Datacenters

Een datacenterproject onderscheidt zich van andere projecten door de gewenste hoge beschikbaarheid en korte doorlooptijd. Beveco heeft bewezen bij verschillende opdrachtgevers dergelijke projecten goed te kunnen uitvoeren en onderhouden.

Bekijk meer

Smart Building

Elke ‘smart building’ verzamelt data, want data is de nieuwe olie. In de praktijk gaat het hierbij vaak nog om losse systemen en applicaties. Maar hoe combineer je die data om tot waardevolle informatie, inzichten en acties te komen?
Beveco realiseert en implementeert het open merkonafhankelijke Smart Building platform, genaamd IX.Web. Hiermee kunt u een ecosysteem van onderling verbonden systemen en sensoren bedienen en beheren vanuit één interface. Ook is het delen van data met bijvoorbeeld FMIS, ERP systemen of analytics tools mogelijk, waardoor u de prestaties van uw slimme gebouw nog verder kan verbeteren.

Bekijk meer

Industrie

Bij industriële projecten ligt de nadruk voor Beveco vaak op veiligheid en beveiliging. Afhankelijk van de wensen kunnen we hiervoor tal van oplossingen bieden. Industriële activiteiten zullen altijd risico’s met zich meebrengen. Het is daarom van groot belang dat de risico’s goed in kaart zijn gebracht en dat adequate opvolgingsmaatregelen worden genomen. Een managementsysteem is hierbij een handig hulpmiddel dat de responstijd verkort en de slagkracht verbetert.

Bekijk meer

Zorg

In zorginstellingen zijn tal van systemen aanwezig om het verblijf van patiënten en medewerkers zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Om deze systemen optimaal te kunnen bedienen en beheren kan een Gebouw Management Systeem (GMS) een belangrijke bijdrage leveren.

Bekijk meer

Internet of Things (IoT)

Ons open platform maakt het mogelijk om een ecosysteem van onderling verbonden systemen en sensoren te bedienen en beheren. Vele IoT oplossingen komen met een eigen App of Webinterface, met een IoT platform van Beveco ontstaat er een uniform en merkonafhankelijk, horizontaal management platform voor allerlei slimme oplossingen.

Bekijk meer

Smart City

Gemeenten en steden worstelen vandaag de dag met de behoefte van de integratie van nieuwe technologieën. Ons open platform maakt het mogelijk om een ecosysteem van onderling verbonden gebouwen, techniek, toepassingen en monitoring systemen te creëren.

Bekijk meer

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.