Beveco helpt u uw veiligheid te vergroten met een Personen Zoek Installatie

Beveco levert een complete Personen Zoek Installatie (PZI), ook wel een Personen Beveiligings Installatie genoemd. Een PZI is dé oplossing voor het snel en nauwkeurig verzenden van belangrijke meldingen/berichten en kan worden ingezet voor het oproepen van BHV’ers of ander personeel, zoals artsen en verpleegkundigen, tijdens calamiteiten of tijdens de ontruiming van een pand. Een PZI heeft tot doel de interne organisatie te ondersteunen.

De voordelen van een Personen Zoek Installatie (PZI)

Merkonafhankelijk, snel en betrouwbaar

Dankzij de Personen Zoek Installatie (PZI) is het mogelijk om op snelle en betrouwbare wijze direct alarm te slaan bij een calamiteit of noodsituatie. Beveco maakt het mogelijk om merkonafhankelijk te kiezen voor de best geschikte hardware. Er kan gebruik gemaakt worden van onder meer piepers, alarmzenders en/of DECT-systemen.

Bespaar tijd

Wanneer er een calamiteit op of rondom het pand plaatsvindt, is het van het grootste belang om zo snel mogelijk de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Met een Personen Zoek Installatie (PZI) wordt de locatie daarvan via de centrale gemeld aan de medewerkers, zij zijn daardoor direct op de hoogte en kunnen gelijk actie ondernemen.

Koppeling aanwezigheid

Door middel van een koppeling met het aanwezigheidsregistratiesysteem (ARS) van Beveco zal in geval van een noodsituatie automatisch een overzicht van alle aanwezigen worden gegeven. Deze lijst wordt automatisch met de aanwezige BHV gecommuniceerd.

Stille ontruiming

Paniek onder de aanwezige inwoners, cliënten, patiënten en medewerkers is één van de grootste oorzaken van lichamelijk leed wanneer er een calamiteit wordt gedetecteerd en alarm wordt geslagen. Zeker wanneer er mensen in het pand zijn die zichzelf niet in veiligheid kunnen brengen, is paniek een groot probleem. Een stille ontruiming is de oplossing om paniek te voorkomen.

Met behulp van een PZI kunnen uw medewerkers snel en adequaat reageren op calamiteiten.

Via meldingen en berichten worden BHV'ers en andere personeelsleden direct op de hoogte gesteld worden. Zij kunnen dan gelijk in actie komen bij een calamiteit, zodat ze anderen in veiligheid kunnen brengen of kunnen assisteren bij een eventuele ontruiming.

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.