Beveco integreert gebouwgebonden systemen in de zorg.

In zorginstellingen zijn tal van systemen aanwezig om het verblijf van patiënten en medewerkers zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Om deze systemen optimaal te kunnen bedienen en beheren kan een Gebouw Management Systeem (GMS) van Beveco een belangrijke bijdrage leveren. De systemen die we tegenkomen zijn: klimaatregelsystemen, dwaalprotectie, PZI, DECT, zusteroproep, parkeren, multimedia aan bed, toezicht op extra beveiligde ruimten zoals MER/SER en de apotheek, brandbeveiliging, medische gassen, slagbomen, deuren, CCTV, intercoms, etc.

Onze oplossingen op het gebied van zorg

Gebouwbeheersysteem (GBS)

Beveco maakt een compleet Gebouwbeheersysteem (GBS) hierin worden allerlei technische systemen geïntegreerd, zoals klimaatregeling, branddetectie, toegangscontrole, inbraaksignalering, intercom, CCTV en tal van andere systemen. Deze worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet GBS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Bekijk meer

Brand Management Systeem (BMS)

Brand! U moet er niet aan denken. Uiteraard zijn er bij u al verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Wellicht beschikt u al over een geavanceerd branddetectiesysteem, oefent u regelmatig met uw medewerkers en test u of alles nog werkt. Maar daarmee bent u er nog niet. Beveco helpt u uw veiligheid te vergroten met het Brand Management Systeem (BMS).

Bekijk meer

Digitaal Brandweerpaneel (DBWP)

Beveco maakt en levert een Digitaal Brandweerpaneel (DBWP) dat de brandmeldinstallatie visualiseert, waarbij status, meldingen en informatie grafisch wordt weergegeven. De opzet van het DBWP ondersteunt de gebruiker en nooddiensten bij het zo snel en adequaat mogelijk detecteren, identificeren en afhandelen van een incident.

Bekijk meer

Personenzoekinstallatie (PZI)

Beveco levert een complete Personen Zoek Installatie (PZI), ook wel een Personen Beveiligings Installatie genoemd. Een PZI is dé oplossing voor het snel en nauwkeurig verzenden van belangrijke meldingen/berichten en kan worden ingezet voor het oproepen van BHV’ers of ander personeel, zoals artsen en verpleegkundigen, tijdens calamiteiten of tijdens de ontruiming van een pand. Een PZI heeft tot doel de interne organisatie te ondersteunen.

Bekijk meer

Energie Management Systeem (EMS)

Mede door de stijgende energieprijzen en de roep om een beter milieu neemt de vraag naar Energie Management Systemen (EMS) toe. Afhankelijk van het gebouw, bijvoorbeeld ziekenhuis, kantoor, appartementencomplex, etc. kunnen systemen sterk variëren. Beveco levert complete Energiemanagementsystemen toegespitst op de eisen en wensen van de gebruiker en omgeving.

Bekijk meer

Hoog kennisniveau
24/7 support
Merkonafhankelijk
Flexibel en klantgericht
Projectmanagement

Meer lezen over hoe een gebouw beheer systeem in de praktijk werkt?

We hebben een prachtig praktijkvoorbeeld van hoe een gebouw beheer systeem in de praktijk werkt. Lees de case over Dijklander ziekenhuis hier.

Download de case study hier

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.