Naast integratie bieden we ook totaaloplossingen, zoals het leveren, plaatsen en installeren van uw systeem.

Sommige opdrachtgevers willen graag alles in één hand houden. Alhoewel Beveco als system integrator niet op de stoel van de installateur wil gaan zitten, kan Beveco ook als hoofdaannemer in uw project fungeren voor het leveren en aanbrengen van diverse systemen en de gehele bekabeling. Beveco zorgt hierbij uiteraard ook voor het projectmanagement naar verschillende onderaannemers.

De mogelijkheden van een totaalproject

Projectmanagement

Beveco beschikt over ervaren projectmanagers die als aanspreekpunt in uw project optreden. De projectmanagers hebben een helicopterview over het gehele project en zullen planning en correcte uitvoering grondig bewaken.

Levering van systemen

Meestal heeft een opdrachtgever reeds bepaalde systemen in huis en soms moeten er nieuwe systemen worden geleverd. Beveco kan met uw bestaande leveranciers samenwerken, maar kan ook zelf leveranciers betrekken. Indien er nieuwe systemen moeten worden geleverd, werken we vaak samen met onze vaste partners.

Mantelcontract en 24-uursservice

Beveco levert mantelcontracten op maat en is hierbij aanspreekpunt voor alle storingen die er gedurende 24 uur per dag kunnen optreden. Tijdens kantoortijden kunt u gebruik maken van de helpdesk en buiten kantoortijden bent u ook verzekerd van hulp. U belt eenvoudigweg het servicenummer en wij zorgen dat de juiste partij het probleem oplost. De eerste diagnose zal door ons op afstand plaatsvinden en indien noodzakelijk zorgen we voor de juiste specialist ter plaatse.

Beveco stelt elk systeem in staat te communiceren en samen te werken.

Naast integratie kunnen wij ook als hoofdaannemer in uw project fungeren voor het leveren en aanbrengen van diverse systemen en de gehele bekabeling. Voor diverse werkzaamheden werken we samen met gerenommeerde partners die hun sporen op dit gebied hebben verdiend. Vaste partners, waarmee wij al jarenlang zaken doen.

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.