Alle slimme oplossingen geïntegreerd in één platform.

Ons open platform maakt het mogelijk voor gemeenten en steden om een ecosysteem van onderling verbonden gebouwen, techniek, toepassingen en monitoring systemen te creëren. Om niet te verzanden in allerlei losse apps, web portals en toepassingen is de oplossing een merkonafhankelijk en horizontaal platform.

De voordelen van een Smart City Management Systeem (SCMS)

Horizontaal platform

Het meest besproken en gewaardeerde voordeel van het Smart City Management Systeem (SCMS) is de horizontale benadering. Door het SCMS worden de verticale silo's doorbroken en ontstaat een uniform en overzichtelijk bedien-, beheer- en monitorsysteem.

Intelligent en efficiënt

Beveco kan gemeenten bijstaan in het werken met een grotere efficiëntie, bewustzijn en intelligentie met behoud van hun huidige (of verbeterde) infrastructuur. Ook kunnen we eenvoudig koppelingen maken met bestaande technieken in gebouwen, zoals klimaat-, water-, verlichting-, camerasystemen, etc.

Transformeer uw infrastructuur

Hoewel veel steden de waarde zien om hun systemen samen te laten komen tot een “smart city model”, worden zij geconfronteerd met uitdagingen die hen beletten vooruit te gaan. Een van de meest genoemde belemmering is dat de huidige infrastructuur duur is om te vervangen. Met het Smart City Management Systeem (SCMS) is het mogelijk om dit stap voor stap uit te breiden en zo naar een nieuwe infrastructuur toe te werken.

Het platform voor uw gemeente of stad.

Een bedien- en beheerplatform voor alle sensoren en systemen binnen uw gemeente of stad. Naar mate het aantal en de mogelijkheden van sensoren en systemen toeneemt wordt het moeilijker om overzicht te bewaren. Een Smart City Management Systeem (SCMS) geeft een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

 

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.