Al uw slimme oplossingen geïntegreerd in één platform

Ons open platform maakt het mogelijk om een ecosysteem van onderling verbonden systemen en sensoren te bedienen en beheren. Vele IoT oplossingen komen met een eigen App of Webinterface, met een IoT platform van Beveco ontstaat er een uniform en merkonafhankelijk, horizontaal management platform voor allerlei slimme oplossingen.

De voordelen van een Internet of Things (IoT) Platform

Integratie van de toekomst

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar manieren waarop ze het Internet of Things kunnen implementeren in hun bedrijfsvoering, waarbij ze met het internet verbonden applicaties en sensoren inzetten. Het Beveco IoT platform zorgt voor geïntegreerde oplossing en een overzichtelijke grafische gebruikers interface.

Analytics

Door de toename van verschillende sensor systemen en databronnen ontstaat er een groeiende behoefte aan een platform voor het opslaan, bijhouden en analyseren van alle verzamelde data. Het Beveco IoT platform zorgt voor een uniforme database waar allerlei analytics tools op gekoppeld kunnen worden.

Veelvoud aan communicatieprotocollen

Vrije keuze uit allerlei communicatieprotocollen, zoals LoRa, Zigbee, Sigfox, NB-IoT, WiFi, Bluetooth, etc.

 

Het platform voor Internet of Things (IoT).

Een bedien- en beheerplatform voor alle sensoren en systemen binnen uw gebouw of terrein. Naar mate het aantal en de mogelijkheden van sensoren en systemen toeneemt wordt het moeilijker om overzicht te bewaren. Een IoT platform geeft een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

 

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.