5 voordelen waarom integreren waardevol is!

 1. Kostenbesparing
Intelligente gebouwautomatisering kan in een klap veel gebruikskosten besparen. Denk bijvoorbeeld aan energie besparing doormiddel van een dashboard dat is gekoppeld aan de klimaatinstallaties. Mede door de actuele uitdagingen, zoals energiekosten is een modern werkproces essentieel om alle apparaten op maximale efficiëntie te laten werken.

 

2. Automatische afhandeling

Door verschillende systemen te integreren zoals bijvoorbeeld, brandmeldinstallatie en toegangscontrole, kunnen BHV en ontruimingsprocessen volledig geautomatiseerd worden opgestart. In de paniek van de situatie hoeft een betrokken persoon niet na te denken welke handelingen er verricht dienen te worden. Hiermee wordt er overzicht gecreëerd in de situaties waarbij dit essentieel is.

 

3. Minder werknemers nodig

Door het personeelstekort zijn er verschillende bedrijven die moeite hebben om de organisatie te continueren. Hierbij is integratie van waarde zijn. Door minder menselijke input aan het beveiligen van gebouwen als voorbeeld. Mens en techniek op elkaar afstemmen levert een besparing op inzet van werknemers op.

 

4. Verhoogde productiviteit

Gebouwen die een betere luchtkwaliteit en temperatuur hebben, helpen werknemers om productiever te zijn in hun werkzaamheden. Ook het aantal ziektedagen neemt af. Zeker nu het kantoor een ontmoetingsplek aan het worden is zullen kantoren en werkruimtes zo comfortabel mogelijk ingericht moeten worden.

 

5. Stapsgewijs integreren

Integratie hoeft niet complex te zijn. Verschillende systemen kunnen stap voor stap worden geïntegreerd. Door verschillende fases toe te passen blijft het ook overzichtelijk en behapbaar in complexe situaties.

 

Enthousiast geworden van bovenstaande voordelen die passen bij de huidige uitdagingen.  We kijken graag samen naar een op maat gemaakte passende oplossing.

 

Is dit artikel interessant?