Beveco aanwezig op evenement Building G100

Buiding G100 is een vakbeurs die wordt gehouden op 5 oktober 2023 in Nieuwegein. Het is een vakbeurs voor gebouwautomatisering- en managementsystemen over smart buildings, adaptive buildings en duurzaamheid. Het evenement wordt georganiseerd door Building G100 en deze organisatie brengt dan exposanten, partners en bezoekers samen – iedereen die geïnteresseerd is in gebouwautomatisering is welkom!

Voor wie is Building G100?

Building G100 is voor bedrijven die zich bezighouden met het ontwerpen, intregeren en beheren van oplossingen en software voor gebouwautomatisering. Denk aan het regelen van de luchtkwaliteit, temperatuur, camerabeveiliging en verlichting. Een stap verder is dan het zodanig afstemmen van deze elementen dat het de productiviteit van de werknemers bevordert. Het evenement is ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor gebouwautomatisering voor zijn of haar organisatie. Met korte presentaties en genoeg tijd om te netwerken kunnen de bezoekers vragen stellen en sparren over ideeën, bijvoorbeeld over hoe een smart building de werkproductiviteit kan verhogen.

Waarom staat Beveco op de Building G100?

Beveco zorgt voor optimale integratie en automatisering en beveiliging, veiligheid en comfort. Wij integreren verschillende systemen tot één functioneel geheel, gericht op het welzijn van de werknemers en met een focus op optimale duurzaamheid. Op de beurs geven wij demonstraties van verschillende systemen, leggen we klantcases uit en geven wij u meer informatie over onze gebouwautomatiseringsystemen.

Bent u ook aanwezig op bij Building G100? Kom dan bij ons langs bij onze stand. Daar vertellen we u graag meer over onze diensten en producten.

Is dit artikel interessant?