Beveco adopteert een Chimpansee uit ARTIS.

Al 13 jaar hebben wij een relatie met ARTIS. Met de adoptie van een dier steunen wij ARTIS met hun natuurbehoud projecten en leveren we ook een maatschappelijke bijdrage aan onze hoofdstad. 

De laatste jaren was dat een kameel. Helaas is begin dit jaar de laatste kameel in Artis vanwege ouderdom overleden. 

Vanaf 2022 hebben we een Chimpansee geadopteerd. De Chimpansee is een intelligente luidruchtige mensaap, die leeft in de bossen. Ze zijn slim, vindingrijk en heel sociaal. Ze leven in uitgebreide familiegroepen, waarbij ze nauwe banden aangaan met 20 tot soms wel 150 leden.

Wist u dat?
Het DNA van chimpansees komt voor zo’n 98,8% overeen met dat van mensen.

Steun ARTIS
Steun aan ARTIS is van onschatbare waarde voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale ARTIS, natuur- en milieueducatie, internationale fok-en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud. ARTIS steunen kan op talloze manieren. Van adoptie tot sponsoring of de organisatie van een evenement in het historische stadspark of aan het nieuwe Artisplein.  Bekijk de mogelijkheden.

Is dit artikel interessant?

Steun aan ARTIS is van onschatbare waarde voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale ARTIS, natuur- en milieueducatie, internationale fok-en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud.