Beveco gecertificeerd Partner van Eagle Eye Networks (Cloud videobewaking)

Sinds kort zijn we gecertificeerd Partner van Eagle Eye Networks, een toonaangevende leverancier van Cloud videobewaking.

In opdracht van Alert hebben we de intelligente koppeling tussen Eagle Eye en IX-Web ontwikkeld. Binnen IX-Web kunnen beelden en events vanuit het Eagle Eye platform worden getoond en ontstaat interactie met andere systemen, zoals u reeds van IX-Web gewend bent. IX-Web gebruikt voor de opslag van beelden vaak een Video Management Systeem (VMS) van derden. Thans is hier dus cloudopslag via Eagle Eye aan toegevoegd. Live en opgenomen beelden zijn hiermee beschikbaar op IX-Web en IX-Mobile.

Door eigen ervaring en toenemende vraag uit de markt naar Cloud gebaseerde oplossingen, gaan we samenwerken met diverse innovatieve en vooraanstaande leveranciers. Denk hierbij aan oplossingen voor video en toegangscontrole in de cloud, maar ook bijvoorbeeld aan verlichting.

Dagelijks gebruiken we Cloud technologie voor onze mobiel, en werkplek op kantoor en thuis. Nu ook voor camera observatie.

Voor beveiligingscamera’s, inbraak- en toegangscontrolesystemen is de veiligheid van alle data extreem belangrijk. Toch wilt u deze systemen vanaf uw mobiel of iedere werkplek kunnen inzien of bedienen. Cloud technologie maakt dit mogelijk. Door de camerabeelden niet meer lokaal op te slaan, maar in een veilige Cyber secure-omgeving, ontstaan er naast een veilige opslagplek ook nieuwe handige en slimme functies om uw camerasysteem te gebruiken.

Beveco kan een passende invulling bieden voor uw beveiligingsvragen en thans ook als gecertificeerd Partner van Eagle Eye Networks uw bestaande of nieuwe camera’s aansluiten op een veilige Cloud-omgeving, welke voldoet aan alle eisen op het gebied van AVG, regelgeving en IT-beleid binnen organisaties.

Neem contact met ons op om te zien hoe eenvoudig en betaalbaar videobewaking in de cloud kan zijn!

Later meer over onze andere Cloud oplossingen. Ook zal onze website hiervoor worden aangepast.

Is dit artikel interessant?