Overname Beveco door G4S Nederland

Wij zijn verheugd u te mogen informeren dat beveiligings- en veiligheidsexpert G4S Nederland B.V. met ingang van 17 maart Beveco Gebouwautomatisering B.V. heeft overgenomen. Met een unieke propositie op het gebied van automatisering en integratie van beveiliging, veiligheid en comfort complementeert Beveco het aanbod van G4S op het gebied van integrale veiligheidsoplossingen. 

De huidige directie van Beveco blijft aan boord maar nu onder de vlag van G4S en Beveco Gebouwautomatisering B.V. zal als “a G4S company” zelfstandig blijven opereren. De softwarerechten van IntegratieXpert, IX-Web en IX-Mobile zijn ook overgenomen door G4S en uiteraard is de service en beschikbaarheid van de gebruiksrechten van deze software voor onze relaties (daar waar van toepassing) gewaarborgd. Geplande werkzaamheden, projecten en service zullen onverstoord doorgaan. 

Als onderdeel van G4S zien we nog meer mogelijkheden om onze oplossingen sneller en breder in de markt te zetten. Doordat gebouwen en steden (mede door onze oplossingen) steeds slimmer worden kunnen we met techniek data ontsluiten, die we weer omzetten naar informatie zodat efficiënte en gerichte opvolging vanuit G4S kan plaatsvinden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met alle bij u bekende directieleden van Beveco via 0186 - 659 030 of op de bij u bekende mobiele nummers en e-mailadressen.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en graag bereid tot nadere toelichting.

Met vriendelijke groet,

René, John, Patrick en Frank
Directie van Beveco Gebouwautomatisering B.V.

Is dit artikel interessant?