Portfolio meet- en regeltechniek uitgebreid met Saia Burgess Controls.

Beveco - an Allied Universal Company - is een project- en servicegerichte organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van integrale oplossingen voor efficiënt beheer van de technische, veiligheids- en beveiligingssystemen binnen gebouwen.

Voor de automatisering, monitoring en beheer van klimaatinstallaties, energie- en power management systemen leveren wij de systemen van Honeywell, CentraLine, Trend, Tridium, Schneider Electric, Modicon en AVEVA.

Onlangs hebben we ons portfolio uitgebreid en leveren we nu ook de nieuwste PLC systemen van het Zwitserse merk Saia Burgess Controls.

In het bijzonder willen we de nieuwste generatie cyber secure PLC technologie eruit lichten: “Saia PCD QronoX IEC controller”

Het is het eerste PLC systeem waarvan de hardware en software voldoen aan alle cyberbeveiligingsvereisten volgens ANSI ISA 62443, beveiligingsniveau 3.

De krachtige IEC-controller biedt ook objectgeoriënteerde programmering conform IEC 61131-3 en is compatibel met PCD3 I/O-modulen.

Het Saia PCD QronoX systeem is met name geschikt voor kritische toepassingen en infrastructuren op het gebied van watervoorziening, tunnelinfrastructuur, stadsverwarming/koeling, energieproductie en energiedistributie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

 

 
Is dit artikel interessant?
Er zijn geen berichten om weer te geven.