Dit bieden wij jou

 • Veel aandacht voor ontwikkeling en scholing
 • Een uitdagende baan met een bruto maandsalaris van €3.400,- tot €5.000,- o.b.v. 40 uur.
 • 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot het bijkopen van 15 extra dagen).
 • Een laptop en smartphone
 • Mobiliteitsbudget of een leaseauto die je ook privé mag gebruiken.
 • Flexibele werktijden, met de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Dit vragen wij van je

 • MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Afgeronde technische opleiding in bijvoorbeeld Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Commercieel ingesteld en enkele jaren ervaring in klimaatregeltechniek/installatietechniek met basiskennis van regeltechniek en klimaattechniek.
 • Applicatiecursus meet- & regeltechniek (of gelijkwaardig).
 • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. In bezit van rijbewijs B.

 

Functiebeschrijving

Ben jij onze nieuwe Sales Engineer Meet- & Regeltechniek? In deze dynamische rol vertaal je klantaanvragen voor klimaatinstallatie besturingssystemen naar ontwerpen, kostenramingen en offertes. Je maakt hierin de verbinding tussen Sales en Techniek. Vaste relaties kunnen een aanvraag indienen voor de wijziging van een installatie of een installatie te vernieuwen. Evenzo komt het voor dat een opdrachtgever een aanvraag indient voor de regeltechniek van de nieuwbouw van een kantoorpand, datacenter of ziekenhuis. Klantvragen voor het verduurzamen van een installatie of optimaliseren van het energiebeheer kunnen ook de basis zijn om de regelinstallatie aan te passen of te vernieuwen.


Jouw rol

Je taken omvatten onder meer het bestuderen van bestekken en tekeningen, het opstellen van begrotingen, het bepalen van kostprijzen en het schrijven van offertebrieven. Je draagt zorg voor de overdracht naar de afdeling realisatie, waarbij je ook een deel van de werkvoorbereiding op je neemt.

Met een grote mate van autonomie in je werk maak je deel uit van ons sales team, waarbij je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de totale sales propositie bij de klanten.

Wie zijn wij?

Maak deel uit van ons dynamische team bij Beveco Gebouwautomatisering, een business unit van G4S Nederland. Samen met ongeveer vijftig gedreven professionals bieden we integrale oplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder zorg, industrie, datacenters en IoT.

Met trots kunnen we uitstekende referenties voorleggen, waaronder grote namen als Equinix, Digital Realty, InterXion, COLT, DOW, Albert Heijn, PostNL en Unilever. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en merk onafhankelijkheid, waardoor we een unieke positie in de markt bekleden.

Bij Beveco staat klanttevredenheid centraal. Onze toegewijde team zet zich dagelijks in om de nieuwste technologische oplossingen te leveren en te onderhouden, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Kom bij ons en maak deel uit van een team dat continu streeft naar innovatie en excellente service!  Solliciteer nu en stuur een mail naar vacature@beveco.nl Of wil je meer weten? Bel dan naar 0186-659030 en hopelijk maak je snel deel uit van ons team!

Waarom werken bij Beveco?

 • Gezellige en betrokken werksfeer met elk jaar twee bedrijfsuitjes
 • Volop mogelijkheden tot doorgroeien
 • Uitdagend werk in heel Nederland

Wij bieden:

Goed salaris, deels flexibele werktijden, uitdagend werk in de regio Hoeksche Waard en een nieuw kantoorgebouw met alle voorzieningen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met zowel commercie als techniek? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op deze unieke kans.

Neem voor meer informatie contact op met Laurens Huliselan (Sales Manager), 06 - 82 61 98 23. Je sollicitatie of vragen kun je ook aan hem richten via: vacatures@beveco.nl of gebruik het formulier hieronder.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.