Dit bieden wij jou

 • Veel aandacht voor ontwikkeling en scholing.
 • Een uitdagende baan met een bruto maandsalaris van €3.800,- tot €5.500,- o.b.v. 40 uur.
 • 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot het bijkopen van 15 extra dagen).
 • Een laptop en smartphone
 • Mogelijkheid voor een leaseauto (of mobiliteitsbudget) privégebruik toegestaan.Mogelijkheid voor een leaseauto (of mobiliteitsbudget)  privégebruik toegestaan.
 • Flexibele werktijden, met de mogelijkheid om deels thuis te werken.

 

Dit vragen wij van je

 • Afgeronde technische HBO-opleiding (bijv. Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Ervaring in de installatiebranche en/of projectverkoop.
 • Je bent klant- en resultaatgericht, daadkrachtig en ondernemend.
 • Ruime ervaring in Account Management waarbij ervaring in het genereren van nieuwe business in de B2B branche.
 • In bezit van rijbewijs B

Functiebeschrijving

Wij zoeken een gedreven Accountmanager Meet- en Regeltechniek om ons team te versterken! Als Account Manager Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande klantrelaties tot langdurige partnerships en het aantrekken van nieuwe klanten. Je streeft naar zowel kwalitatieve als kwantitatieve omzetgroei en verbetert onze marktpositie door middel van deep- en cross-selling. Je richt je op het optimaliseren van klantenbinding door een planmatige aanpak en het nauwkeurig inschatten van behoeften. Het inventariseren en bewerken van DMU’s staan hierin centraal.

Jouw rol

Je adviseert bestaande en nieuwe klanten over oplossingen op maat op het gebied van beveiliging, veiligheid, klimaatbeheersing, energiebeheer en service. Hierbij maak je gebruik van onze innovatieve systemen en die van onze partners, zoals Schneider Electric en Honeywell. Je bewaakt de gemaakte afspraken met klanten en fungeert als eindregisseur, waarbij je intern en extern alle betrokken partijen nauw betrekt. Je let daarbij op de kwaliteit van onze dienstverlening die wij meten aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s). Na het inventariseren van de wensen en eisen van zowel de accounts als het operationeel management leg je deze vast in dossiers. Je stelt jaarlijks een accountplan op van de aan jou toegewezen accounts en je inventariseert ontwikkelingen op het gebied van omzet, kosten, marges en overige kengetallen.

 

Wie zijn wij?

Maak deel uit van ons dynamische team bij Beveco Gebouwautomatisering, een business unit van G4S Nederland. Samen met ongeveer vijftig gedreven professionals bieden we integrale oplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder zorg, industrie, datacenters en IoT.

Met trots kunnen we uitstekende referenties voorleggen, waaronder grote namen als Equinix, Digital Realty, InterXion, COLT, DOW, Albert Heijn, PostNL en Unilever. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en merk onafhankelijkheid, waardoor we een unieke positie in de markt bekleden.

Bij Beveco staat klanttevredenheid centraal. Onze toegewijde team zet zich dagelijks in om de nieuwste technologische oplossingen te leveren en te onderhouden, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Kom bij ons en maak deel uit van een team dat continu streeft naar innovatie en excellente service!  Solliciteer nu en stuur een mail naar vacature@beveco.nl Of wil je meer weten? Bel dan naar 0186-659030 en hopelijk maak je snel deel uit van ons team!

Waarom werken bij Beveco?

 • Gezellige en betrokken werksfeer met elk jaar twee bedrijfsuitjes
 • Volop mogelijkheden tot doorgroeien
 • Uitdagend werk in heel Nederland

Wij bieden:

Goed salaris, deels flexibele werktijden, uitdagend werk in de regio Hoeksche Waard en een nieuw kantoorgebouw met alle voorzieningen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met zowel commercie als techniek? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op deze unieke kans.

Neem voor meer informatie contact op met Laurens Huliselan (salesmanager), 0186 - 65 90 30. Je sollicitatie of vragen kun je ook aan hem richten via: vacature@beveco.nl of gebruik het formulier hieronder.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.