Beveco is een Mymesh certified dealer waar u terecht kunt voor draadloze oplossingen. Mymesh maakt bekabelde infrastructuur overbodig en tegelijkertijd garandeert het maximale systeemflexibiliteit.

Mymesh verbindt gemakkelijk iedere lamp, overal
Het Mymesh-netwerk bestaat uit LED-drivers, LED-controllers en speciale software om elke lamp Smart te maken. Zodra alle lampen op het Mymesh-netwerk zijn aangesloten, worden draadloze sensoren en schakelaars toegevoegd om automatische en handmatige bediening te realiseren. Op deze manier worden hele gebouwen intelligent en adaptief gemaakt.

Mymesh Management Systeem
Het Mymesh Management Systeem is een online applicatie voor het op afstand beheren, monitoren en besturen van uw Mymesh netwerk. Daarnaast kunnen meerdere merkonafhankelijke Gebouw Beheer Systemen worden geïntegreerd tot één platform met een breed scala aan gebouw applicaties.

Het Mymesh Management Systeem is gebaseerd op ons open integratieplatform IX.Web. Het management systeem is volledig op uw wensen en eisen samen te stellen. Denk hierbij naast de draadloze toepassingen voor (nood)verlichting en zonwering aan integratie van systemen voor brand, inbraak, toegang, camera en klimaatinstallaties.

Voor meer informatie: www.chess.nl

 

 

 

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

Sales team

0186-659030 sales@beveco.nl

Ontdek de kracht van data

Mymesh biedt u een overvloed aan waardevolle informatie die voorheen niet verkrijgbaar was. Het netwerk bestaat uit slimme controllers die worden aangesloten op elke LED lamp binnen in uw organisatie. Wanneer alle lichten zijn aangesloten, verbindt Mymesh draadloos alle apparaten in één data-infrastructuur. Hierdoor transformeert de verlichting uw gebouw in een slimme variant.

Gedetailleerd informatie over het gebruik van uw gebouw, het gedrag van haar gebruikers en de efficiëntie van uw bedrijf worden met MMS zeer inzichtelijk.

Één krachtig dashboard

Het Mymesh Management System (MMS) is ontworpen om elk gebouw gemakkelijk te besturen, beheren en het gebruik te analyseren.

Verbind het netwerk

Hoewel Mymesh duizenden apparaten binnen één autonoom netwerk kan besturen, is het ontwikkeld om nog veel meer te kunnen. Met de Mymesh-gateway kan een gebruiker zijn / haar netwerk verbinden met ons online dashboard. Het installeren gaat erg makkelijk; Sluit de Mymesh gateway eenvoudig aan op het internet middels een Ethernet kabel en sleep, in de Mymesh app, het pictogram naar een kamer.

Wanneer data een verhaal vertelt. 

Omdat het gemiddelde Mymesh-netwerk uit duizenden lampen en sensoren bestaat, genereert het een enorme hoeveelheid aan informatie. Dit verteld een duidelijk verhaal over een gebouw, haar gebruikers en uw bedrijf. De details van dit ‘verhaal’ hangen af van de hoeveelheid sensoren binnen een netwerk.

De analyses die hieruit voortvloeien kunnen voor veel bedrijven de kosten aanzienlijk verlagen en de effectiviteit zeer verhogen.

Maak een gebouw gereed voor de toekomst

Met Mymesh wordt uw gebouw adaptief waardoor het kan mee veranderen met nieuwe technologische mogelijkheden en innovatieve trends. Het MMS speelt hierin een cruciale rol. Bij elke versie-update worden nieuwe functies aan het ecosysteem toegevoegd welke door het MMS te activeren zijn.

Stel heel je gebouw in met slechts één app

Nadat alle Mymesh-apparaten op het lichtnet zijn aangesloten, wordt er automatisch een draadloos mesh netwerk gecreëerd. Hierdoor kan een gebruiker eenvoudig elk soort gebouw of terrein in bedrijf stellen met slechts zijn / haar iPad. Intuïtief- en gebruiksvriendelijk ontwerp zorgen ervoor dat iedereen vrij snel de gewenste instellingen kan configureren. Met een volledige draadloze infrastructuur wordt elke installatie flexibel, adaptief en efficiënt.