Oplossingen zijn er voor een enkele ruimte tot aan een compleet DALI verlichtingssysteem geïntegreerd met een Gebouwbeheersysteem (GBS).

Ex-or by Honeywell is net als Trend een zelfstandige business unit van Honeywell. De DALI64SYLKPSU oplossing maakt het mogelijk om een DALI verlichtingssysteem naadloos te integreren met een Trend meet- en regelsysteem / Gebouwbeheersysteem. Via de SYLK bus zijn de PIR's aan te sluiten op de IQeco controllers (ruimteregelaars) van Trend. Met de DALI64MODPSU oplossing kunnen de PIR's ook met ieder ander willekeurig fabricaat meet- en regelsysteem worden geïntegreerd op basis van Modbus/RTU

DALI64 biedt 64 lichtadressen en 64 apparaatadressen en is geconfigureerd volgens het DALI2 open protocol. Bij gebruik als stand-alone systeem worden armaturen aangesloten via een standaard 5-aderige kabel of een 2-aderige DALI-netwerkkabel, en kunnen tot 16 scènes en acht aanwezigheidszones worden gecreëerd om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. De eenvoudige inbedrijfstelling van de verlichting wordt uitgevoerd met behulp van de intuïtieve Light Touch-app op elk smart-apparaat. Scènes en groepen kunnen op verschillende manieren worden bediend, waaronder een energiezuinige Bluetooth-schakelaar, wat betekent dat er geen kabels en geen batterijen zijn.

Klik hier voor meer informatie over DLS - DALI Lighting Systems.

Vragen over deze partner of oplossingen? Neem contact op met onze adviseur:

0186-659030 sales@beveco.nl