Beveco en Alert hebben hun kennis gebundeld en samen een volledig web-based gebouwmanagementsysteem voor de innovatieve alarm- en servicecentrale van Alert opgezet. Alert bestaat sinds 1992 en is een organisatie die zich bezighoudt met innovatieve beveiligingsoplossingen. Met Alert One kan alles op het gebied van gebouwmanagement beheert worden, zelfs het energieverbruik van het gebouw. 

Alert One

Het web-based systeem Alert One is innovatief en omhelst niet alleen veiligheid, maar ook comfort, gebruiksgemak en beheersbaarheid. Met Alert One is ieder onderdeel van het gebouwmanagement ondergebracht in één omgeving en niet meer in meerdere verschillende omgevingen, zoals een aparte omgeving voor het brandalarmsysteem, de toegangscontrole en bewakingscamera's. Doordat nu alles in één gebruiksvriendelijke interface is ondergebracht, is het beter te monitoren, is het veiliger en leidt het tot kostenbesparende inzichten. Een ander voordeel van Alert One is dat het een web-based systeem is wat inhoudt dat de surveillanten ter plaatse real-time kunnen meekijken met de camerabeelden of inbraakdetectoren. 

Met Alert One is het ook mogelijk om een koppeling met facilitaire systemen te maken, zoals bijvoorbeeld de temperatuurregeling in het gebouw. 

Om een goed inzicht te geven kunnen, is er de mogelijkheid om volledige rapportages uit te draaien voor bijvoorbeeld het energiegebruik. 

Alert One in de praktijk

Alert One monitort 7 dagen in de week, 24 uur lang alle systemen. In de praktijk kan de dienstdoende operator in de meldkamer direct zien om welk gebouw het gaat wanneer er bijvoorbeeld op een intercom wordt gedrukt. Daarna wordt direct de plattegrond geopend en de camera geactiveerd. Doordat alle systemen in Alert One zijn onderbracht, krijgt de centralist ook de informatie van de andere systemen te zien. Dit zorgt ervoor dat er sneller geschakeld kan worden.

Beveco: van systeemintegratie tot regeltechniek 

Beveco Gebouwsautomatisering bestaat inmiddels al 16 jaar en heeft in die jaren een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Met ons specialisme in klimaatregeling en systeemintegratie mogen wij met trots onder andere PostNL, Equinix en DOW tot onze klanten benoemen.

Wilt u graag meer weten over Alert One of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen met onze specialisten via +31 (0)186 65 90 30 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u er graag meer over.

Bron: https://www.alert-group.nl/nl/actueel/alert-introduceert-alert-one

Vragen over dit project? Neem contact op met één van onze accountmanagers

Sales Team

+31 (0)186 65 90 30 sales@beveco.nl