Al uw koeling geïntegreerd in één Cooling Management Systeem.

Een bedien- en beheerplatform voor alle koelingsystemen. Naarmate het belang van stabiele en constante koeling van vitale apparatuur toeneemt, groeit de behoefte naar goede aansturing. In een Cooling Management Systeem (CMS) worden allerlei systemen rondom de koeling geïntegreerd, zoals koeltorens, airhandeling units, ventilatie, WKO installaties en tal van andere systemen. Deze worden door middel van intelligente bi-directionele koppelingen tot een compleet CMS samengebouwd.

De voordelen van een Cooling Management Systeem (CMS)

Efficiënte aansturing

Het combineren van koelinstallaties (vrije koeling, ATES, redundantie, etc.) is van doorslaggevend belang voor het efficiënt en optimaal functioneren van koelingsinstallaties in datacenters. Een goede installatie is duurzaam van karakter en biedt de optimale prestaties. Beveco is specialist op het gebied koeling en biedt datacenters een uitgebreid Cooling Management Systeem (CMS).

Hoge beschikbaarheid

Koppelingen worden redundant gemaakt op basis van SNMP, Modbus, BACnet, contacten, etc. Een Cooling Management Systeem (CMS) geeft een duidelijk inzicht in de prestaties en het energieverbruik van een installatie. Uiteraard is alles lokaal maar ook op afstand inzichtelijk.

Warmte- en Koude Opslag (WKO)

Een Warmte- en Koude Opslag (WKO) slaat energie uit het gebouw en/of de omgeving op in de bodem. Dankzij een WKO installatie kunt u op een duurzame manier energie opslaan voor de verwarming en koeling van uw gebouw. Een WKO is duurzaam, zuinig, comfortabel en een betrouwbare energiebron.

Volledig ontzorgen

De ervaren projectmanagers en engineers hebben gedetailleerde kennis van W, E en ICT, een unieke combinatie. De projectmanager van Beveco stuurt de betrokken projectleiders en onderaannemers aan en vormt het vaste aanspreekpunt. We werken altijd op basis van ontwerpbesprekingen met klant, adviseur en installateur. We maken regeltechnische omschrijvingen, selecteren regel- en veldapparatuur, verzorgen engineering en coördinatie van kastschema’s en regelkasten, coördineren regeltechnische bekabeling en stellen ter plaatse in bedrijf.

De oplossing voor Cooling Management.

Voor een uniforme bediening en het beheer van de koelingsystemen maakt Beveco complete merkonafhankelijke Cooling Management Systemen (CMS). Alle individuele systemen blijven autonoom en zijn niet afhankelijk van de werking van het management systeem of andere systemen. Hierbij worden door middel van intelligente datakoppelingen, via een redundant netwerk, alle systemen tot een compleet CMS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikers interface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.