Al uw beveiligingssystemen geïntegreerd in één Datacenter Management Systeem.

Een bedien- en beheerplatform voor alle technische systemen binnen een datacenter. Naarmate het aantal en de mogelijkheden van systemen toenemen, wordt het moeilijker om overzicht te bewaren. In een DMS worden allerlei technische systemen geïntegreerd, zoals klimaatregeling, branddetectie, toegangscontrole, inbraaksignalering, intercom, CCTV en tal van andere systemen. Deze worden door middel van intelligente koppelingen tot een compleet DMS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikersinterface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

De voordelen van een Datacenter Management Systeem (DMS)

Data Center Infrastructure Management (DCIM)

Beveco levert merkonafhankelijke oplossingen voor vier van de grootste Datacenter bedrijven van de wereld. Oplossingen zoals onder andere het realiseren en implementeren van een Data Center Infrastructure Management systeem, Security, Gebouw, Energie of Cooling Management Systeem, et cetera.

Complexe systemen

Voor de koeling, stroomvoorziening en beveiliging van een datacenter zijn complexe technische systemen en voorzieningen aanwezig zoals toegangscontrole, inbraakdetectie, CCTV, brandbeveiliging, WKO, UPS, cooling en energie systemen, et cetera. Om aan de klanten van datacenters de beschikbaarheid en de kwaliteit van service te bieden, worden er hoge eisen gesteld aan alle aanwezige systemen. Met een Datacenter Management Systeem (DMS) bent u "in control".

Interacties tussen systemen

Het Datacenter Management Systeem (DMS) zal automatisch de juiste camera bij een intercomoproep tonen en de juiste knop voor vrijgave van de betreffende deur of poort. Deze interacties zorgen voor een uitermate snelle en eenvoudige bediening.

Rapportage en Dashboards

In het logboek zijn vrij definieerbare filters beschikbaar voor elk soort melding. Hiermee ontstaat een helder overzicht en worden duidelijke rapportages en dashboards gemaakt. Denk hierbij aan aanwezigheidsmeldingen, temperaturen, in- en uitschakelingen, etc.

De oplossing voor Datacenter Management.

Voor een uniforme bediening en het beheer van de genoemde systemen maakt Beveco complete merkonafhankelijke Datacenter Management Systemen (DMS). Alle individuele systemen blijven autonoom en zijn niet afhankelijk van de werking van het management systeem of andere systemen. Hierbij worden door middel van intelligente datakoppelingen, via een redundant netwerk, alle systemen tot een compleet DMS samengebouwd. Zo ontstaat een overzichtelijke grafische gebruikersinterface waarbij geen specifieke kennis van de onderliggende systemen nodig is voor het dagelijks gebruik.

Wilt u zien hoe onze software realtime werkt?
Vraag dan nu gratis een demo aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en u krijgt binnen één werkdag een reactie per e-mail. 
Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel via 0186-659030

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.