20 jarig bestaan Beveco!

 

In deze jaren hebben we menig relaties mogen helpen op het gebied van Beveiliging, Veiligheid en Comfort. De langdurige relaties, sommige van wel 20 jaar, bevestigen de goede samenwerkingen. We zijn dankbaar wat we afgelopen periode hebben mogen realiseren. 

Met Beveco leveren wij een waardevolle bijdrage aan de samenleving. We faciliteren indirect, met onze systemen in onder andere datacenters, dat de maatschappij kan internetbankieren en andere applicaties kan gebruiken.

Ook met onze veiligheidsoplossingen in de industrie, ziekenhuizen en zelfs op vliegvelden leveren wij hiermee een maatschappelijke bijdrage.

Als organisatie hebben we door de jaren heen diverse certificeringen mogen behalen op het gebied van kwaliteitstandaarden. Onze ISO9001, ISO27001, ISO14001, VCA en veiligheidsladder zijn hier voorbeelden van.

Met trots viert Beveco nu haar 20-jarig bestaan.  Een mijlpaal die getuigt van ons doorzettingsvermogen, expertise en voortdurende streven naar uitmuntendheid. We kijken met enthousiasme uit naar de komende jaren, waarin we, als onderdeel van G4S, blijven streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen voor Beveiliging Veiligheid en Comfort.

Is dit artikel interessant?